12 juni zomerconcert in Achterberg


Stichting HVC


Afgelopen concert (22 juni 2019) hebben wij een concert gegeven in Achterberg. Daarbij werd er een collecte gehouden voor Stichting Hulp Vervolgde Christenen. Stichting Hulp Vervolgde Christenen (HVC) biedt vervolgde en noodlijdende christenen gerichte geestelijke en praktische ondersteuning.  De collecte was dit keer voor de christenen in Irak, hieronder volgt wat meer info:

 

In Noord-Irak zijn miljoenen mensen getroffen door de terreur van IS. In en om de nog altijd overvolle vluchtelingenkampen zetten lokale kerken zich met hulp vanuit Nederland in om hulpverlening te bieden. Waar mogelijk gaat de hulp gepaard met evangelisatie. Zo steunt Stichting HVC twee bakkerijen. De baksters en de missionair werkers van de lokale kerk knopen gesprekken aan met Jezidi’s en moslims en delen het Evangelie. Ook worden Bijbels verspreid en worden er kleine schooltjes gesteund.

 

Stichting HVC biedt hulp aan christenen die terugkeren naar huis. Veel huizen zijn volledig verwoest, leeggeplunderd of beschadigd. Er is dringende behoefte aan voedsel, verzorgingsartikelen en bouwmaterialen.

 

Wilt u blijven bidden voor de gevluchte en terugkerende Irakezen? Steunt u de christenen in Irak? Uw bijdrage is onmisbaar.

Lees meer op: www.stichtinghvc.nl/irak

Het goede doel in Roemenië


We hebben het onderstaande bericht gekregen van de stichting in Roemenië!

Wij zijn als koor dankbaar dat wij op deze manier door concerten te geven een bijdrage mogen en kunnen leveren!
Een koor lid (Bertine van der Meijden) van ons heeft zelf kunnen ervaren waar onze bijdrage naartoe is.

Namens Stichting Samen op de levensweg (Onesti, Roemenie) willen we iedereen heel hartelijk bedanken voor alle hulp, steun en giften in de afgelopen periode. Mede hierdoor konden we laatst weer veel gezinnen een voedselpakket en andere spullen brengen.


Bekijk de foto