24

December 2019

Kerstconcert in de St. Maartenskerk in Tiel


Ons traditionele kerstconcert in de St. Maartenskerk te Tiel.

Tijdens dit concert zullen het kinder- meiden en gemengd koor hun kerstrepertoire laten horen.

Dit concert zal Peter Wildeman begeleiden op het orgel, Jaap Kramer op de piano, Wilhelm Groenendijk op de trompet en Robert Cekov met de viool.

Aanvang: 19:00 uur, de kerk is open vanaf 18:30 uur.

Kaarten voor het kerstconcert kunnen worden gereserveerd via pr@deojuvantekesteren.nl

Entree: volwassenen: €7,50, kinderen tot 12 jr €2,50, gereserveerde plaatsen €2,50 toeslag.

 

Deze avond wordt er een collecte gehouden voor stichting Hulp Vervolgde Christenen, zie deze link naar de website van HVC.  https://www.stichtinghvc.nl/agenda/concerten-zangavonden/kerstconcert-deo-juvante-uit-kesteren-in-tiel/

27

december 2019

Eindejaarsconcert in de Doelen


Ons kinderkoor zingt op 27 december 2019 mee met het eindejaarsconcert in de Doelen Rotterdam.

Aanvang: 13:30

 

Meewerkenden:

Het Groot Reformatiekoor Martin Zonnenberg dirigent | Groot Nederlands Mannenkoor Arjan Breukhoven dirigent | Groot Nederlands Kinderkoor Berdien Dekker dirigent, Martin Kolff piano & Ton Burgering orgel | Mannenkoor Salomo Peter Wildeman dirigent | Eloïse Grinwis & Willem Nijhof solist | Het Amsterdams strijkorkest o.l.v. Robert Cekov | Lise de Munck fluit | Wilhelm Groenendijk trompet | Peter Wildeman orgel | Joost van Belzen piano

 

Het Groot Reformatiekoor is in 2018 opgericht en studeert op diverse plaatsen in Nederland één prachtig repertoire in. Het repertoire staat in het teken van de Reformatieherdenking.

Het Groot Nederlands Mannenkoor
 bestaat uit zo’n 200 leden en wordt gevormd door het Hollands Christelijk Mannenkoor & Het Randstedelijk Mannenkoor.

Groot Nederlands Kinderkoor
is een samengesteld kinderkoor met een unieke sound en staan onder leiding van Berdien Dekker. De koren bestaan uit Kinderkoor Kadosj, Jeugdkoor Hader, Jeugdkoor Zanglust, Kinderkoor Deo Juvante.

Jong Mannenkoor Salomo
is opgericht in de zomer van 2011 en is een ensemble waarbij de gemiddelde leeftijd van de koorleden rond de 30 jaar ligt, wat zorgt voor een heldere klank. Het ensemble bestaat uit 20 enthousiaste zangers, allen met dezelfde passie: Zingen!